Αρχική » Πως να πληρώσετε

Με ποιους τρόπους μπορείς
να εξοφλήσεις το ασφαλιστήριο σου

Με πιστωτική κάρτα

Μπορείς να πληρώσεις την παραγγελία σου με την πιστωτική σου κάρτα. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με secure server της εθνικής με κρυπτογράφηση 256 bit – τη μεγαλύτερη που διατίθεται σήμερα. H InsuranceGeenie.gr για μεγαλύτερη ασφάλεια, ΔΕΝ διατηρεί και δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας. Θα πρέπει να εισάγεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας για κάθε παραγγελία ξεχωριστά.
InsuranceGeenie.gr δίνει την δυνατότητα να κάνεις τις αγορές σου με πιστωτική κάρτα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ και μέχρι 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ σε επιλεγμένα ασφαλιστήρια.
• Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard.
• Δεν δεχόμαστε American Express και Diners.

Με αντικαταβολή

Μπορείς να ασφαλιστείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το ασφαλιστήριο έρχεται μέσω του courier στο χώρο σου και εσύ πληρώνεις το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Μέσω των Τραπεζών: Alpha Bank, Eurobank, Εθνική και Πειραιώς. Για την πραγματοποίηση της πληρωμής σου μέσω Τραπέζης (ταμείο, internet banking, phone banking), θα σου στείλουμε Κωδικό Πληρωμής στο email σου, καθώς και τον τραπεζικό λογαριασμό για τη μεταφορά των ασφαλίστρων Μετά την πιστοποίηση της καταβολής των ασφαλίστρων από την εταιρεία μας, θα λάβεις ηλεκτρονικά το συμβόλαιό σου. * Για την πληρωμή σου θα πρέπει να επιλέξεις Τράπεζα στην οποία διαθέτεις λογαριασμό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παραπάνω όροι ισχύουν αυστηρά για συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Compare Properties

Compare (0)