Αρχική » Η ομάδα μας

H ομάδα μας

H ομάδα της InsuranceGeenie.gr αποτελείται από έμπειρα στελέχη που εξελίσσουν καθημερινά την τεχνογνωσία τους για να επιλύσουν κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Οι αυξημένες ανάγκες τους σε συνδυασμό με την πολυάσχολη καθημερινότητά τους, έχουν διαμορφώσει ένα νέο τοπίο στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά.
H InsuranceGeenie.gr διαβλέποντας τις ανάγκες των πελατών, δημιούργησε τη δική της ψηφιακή πλατφόρμα ασφάλισης, βοηθώντας στην απλοποίηση της καθημερινότητάς τους, παρέχοντας σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και προϊόντα ειδικά διαμορφωμένα για το σκοπό αυτό.
H ομάδα συμβούλων μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην παροχή καινοτόμων και εξατομικευμένων λύσεων για τη διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών σας και την επίτευξη μακροχρόνιων πελατειακών σχέσεων μεταξύ μας. Η εμπειρία μας στην υλοποίηση απαιτητικών έργων σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, εγγυάται άμεσα και στοχευμένα αποτελέσματα.

Customer Service team

H εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα από τα βασικότερα τμήματα μίας εταιρείας, καθώς είναι το κύριο σημείο επικοινωνίας της επιχείρησης με τις εξωτερικές επαφές. Τα άτομα που εργάζονται στην εξυπηρέτηση πελατών μας χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, ψυχραιμία και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της InsuranceGeenie.gr είναι βραβευμένη για τις υπηρεσίες που παρέχει. Στόχος μας είναι είτε μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης σας είτε μέσω emails και social media, τα αιτήματα σας να απαντώνται στον αμεσότερο δυνατόν χρόνο.

Compare Properties

Compare (0)