Αρχική » ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

H InsuranceGeenie.gr γνωρίζοντας πολύ καλά την αγορά του internet και έχοντας εμπειρία άνω των 30 ετών στην προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργήθηκε με σκοπό την ασφαλή και αποτελεσματική προώθηση αυτών των προϊόντων στον καταναλωτή. Στόχος μας είναι η απαράμιλλη εξυπηρέτηση του πελάτη σε όλα τα στάδια της ασφάλισης είτε κατά τη σύναψη της αίτησης είτε κατά την έκδοση ασφαλιστηρίου είτε κατά το ατύχημα και την αποζημίωση του.
Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε αξιοπιστία, ασφάλεια, ευκολία και μια ευχάριστη εμπειρία για τους επισκέπτες μας κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας. Στη φαρέτρα μας διαθέτουμε όλα τα πακέτα, τα όποια καλύπτουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει ο υποψήφιος πελάτης. Ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο site μας κάθε πληροφορία για όλα τα διαθέσιμα πακέτα ανά κλάδο ασφάλισης καθώς αυτά ανανεώνονται συνεχώς ακολουθώντας τις εξελίξεις της Ελληνικής αλλά και παγκόσμιας αγοράς.
Στρατηγική της εταιρίας μας είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου ικανοποιημένων καταναλωτών τόσο ώστε οι ίδιοι να αποτελούν διαφημιστές μας!
Πίσω από την InsuranceGeenie.gr βρισκεται και ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό έτοιμο να διαχειριστεί σε πραγματικό χρόνο το κάθε αίτημά σας.
Το σημαντικότερο όλων είναι πως και εμείς εκτός από εργαζόμενοι στην InsuranceGeenie.gr είμαστε και οι ίδιοι καταναλωτές και έχουμε τις ίδιες ανάγκες με εσάς. Γι’ αυτόν το λόγο, ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους για να δίνουμε λύσεις σε όλα όσα μπορεί να σας απασχολούν.

Compare Properties

Compare (0)